DIT SCHOOLJAAR IS HET 100STE BEROEPENFEEST GEWEEST!
21 mei 2019

En dat vierden wij op 16 mei jl. bij het laatste Beroepenfeest van dit ‘seizoen’ in Cuijk met o.a. onze co-financiers/partners, onze projectleiders, leerlingtrainers, branchevertegenwoordigers, ambassadeurs, docenten en schoolbestuurders.

Thema Inhoudelijk Intermezzo was: ‘Kiesrecht’ van jongeren en tekortsectoren > beroepskeuze, toekomstdromen en de vraag van de arbeidsmarkt. (Hoe) gaat dat samen?

Met deze vraag gingen we een uurtje aan de slag, zowel in groepen als plenair. Het plenaire deel werd begeleid door Marianne Zwagerman, de groepsgesprekken waren onder leiding van:

Paul Rosenmöller, Voorzitter VO Raad

Marie Hélène Cornips, directeur Fonds 21

Henk Lighthart, rector VeenLanden College - Cedergroep

Daniël Staakman, MC van meerdere On Stage’s, en leerlingtrainer Junior Networking

Tim van Rij, 1 van de jongste machinisten van Nederland

Ter afsluiting hebben we genoten van een feestelijk buffet! Bij deze gelegenheid hebben Ton Heerts (vrztr MBO Raad, en Ambassadeur van VMBO On Stage) en Marie Hélène Cornips (directeur Fonds 21 en hoofdbegunstiger van VMBO On Stage) nog een kort, inspirerend woordje gesproken. 

Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland was ook op bezoek en maakte een korte terugblik. Wil je nog even meegenieten? Klik hier voor de terugblik. En hier voor de foto's van het Intermezzo en de Afterparty.

 

 

VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: